Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teljes név:Renesmee Carlie Cullen

Becenév:Nessi(Amit Jacob Blacktől kapott ,bár Bella hevesen ellenkezik hogy lányát a Loch Ness-i szörnyről nevezzék el de a Breakind Dawn végén az összes családtagja ugy szólítja)

Apja:Edward Cullen

Anyja:Isabella Marie Swan

 

A neve alakulása:

Az első keresztneve Bella édesanyja ja (Renée)e) és Edward anyja ja (Esme) nevének kombinációjából született. Míg középső nevét Edwardard (Carlise) és Bella (Charlie) apjának keresztnevéből alkották.

 

 

Jellemzői és képessége:


 

A szíve vért pumpál, bőrének érintése forró, de falfehér a bőre, és a napfényben szikrázik,de nem olyan erősen, mint az igazi vámpírok, így emberek közelébe is mehet napfényben. Renesmee pedig olyan erős, akár

egy vámpír, viszont a látása és a hallása már nem olyan erős mint a vámpíroknak, de erősebb, mint egy átlagos embernek. Egyaránt ihat vért, és ehet emberi táplálékot, de a vért jobban szereti. Viszont az igazi vámpírokkal ellentétben ő nem termel mérget. Ugyanolyan vonásai és hajszíne van, mint Edwardnak, de göndör a haja, mint nagyapjának Charlienak, és olyan barna szemei vannak, mint édesanyjának. Habár nagyon fiatal, Bella és Edward szerint ő a világon a leggyönyörűbb teremtés.

 

Renesmee szellemileg és fizikailag is gyorsan nő, születése után már 7 nappal tudott beszélni. A Breaking Dawn végére már képes futni, olvasni, vadászni és más képességei hasonló gyorsasággal fejlődtek ki. Az intelligenciája mindenkit elbűvöl, különösen Bellát és Edwardot, amikor megérti a kislány, hogy mi zajlik körülötte, mikor a Volturik megérkeznek Forksba. 7 éves korára be fogja fejezni a fizikai fejlődést is, habár már ekkor 17 évesnek néz majd ki. Ekkor megáll az öregedésben. Képes megmutatni másoknak a gondolatait, ha megérinti őket.

 

 

Alig pár órásan ,,belevésődik" Bella barátjába Jacob-ba. Mikor Bella ezt megtudja megtámadja Jake-et, de végül beletörődik hogy már nem csak az övék a lányuk.Renesmee születése után máris veszélyben van, mivel egy másik vámpír klán tagja, Irina meglátja, és azt hiszi, hogy ő egy halhatatlan vámpír-gyerek. Azonnal értesíti a Volturikat, akik a vámpírok rendőrségeként működnek. Azok elutaznak Forksba, hogy végezzenek a gyerekkel, mivel a vámpíroknak tilos gyerekeket átalakítaniuk. A Cullen család bebizonyítja Alice segítségével, hogy Renesmeet senki nem alakította át, és nem veszélyes. Alice ugyanis keres egy másik félvért, Nahuelt, akit elvisz a Volturiknak, és ő elmagyarázza nekik, hogy mi is Renesmee valójában. Hisznek neki, és a Volturik elmennek Forksból.

 

 

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/alkonyatfanoldal/uploads/Renesmee-cullen-renesmee-carlie-cullen-2090638-430-348.jpg

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.