Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nagysikerű Alkonyat és Újhold sztárja újabb babérokra tör. Robert Pattinson a francia Guy de Maupassant regénye alapján készülő Bel Ami című filmben ezúttal szó szerint a Szépfiú szerepébe bújva nemcsak csinos pofiját csillogtathatja meg a mozivásznon.

A színész március végén érkezett a film magyarországi forgatására. A stáb nem sokat teketóriázott, Budapest nevezetes utcáiból pillanatok alatt poros 19. századi Párizst varázsolt. Pattinson vérbeli profi! Hipnotikus képességeinek köszönhetően a forgatások helyszínén bandába verődött rajongóit is képes némaságra ítélni! A tömeg elől fejvesztve menekülő sztár útja a főváros után egyenesen Tihanyba vezetett, ahol április második hétvégéjén fel is vették a film legújabb jeleneteit, ám a Kádár Villa körül rohangáló stábtagokon és statisztákon kívül Pattinsonnak még az árnyékát sem lehetett látni!

Nem is csoda! Robertben ugyanis túlteng a munkakedv! A rá osztott munkát igyekszik rendesen elvégezni! Legújabb filmjében jóképű, de éhenkórász fiatal párizsi kalandort alakít, aki szépségét használja ahhoz, hogy a társadalmi ranglétra legfelső fokára jusson. Gazdag családok ágyában lázasan "győzködi" a léha arisztokrata hölgyeket, hogy segítsék céljai elérésében. A Kill Bill legendás sztárja, Uma Thurman lesz végső áldozata! Azt, hogy lesznek-e pikáns ágyjelenetek a filmben még titok fedi, a Tihanyban felbukkanó Umát is egyelőre csak korabeli kosztümben sikerült lencsevégre kapni. Maupassant regényében a főhőst jellemző búgó hang és bársonyos tekintet már kétségkívül Robert Pattinson birtokában van, az viszont, hogy a regény Szépfiújának kackiás bajuszát bevállalta-e csak a film premierjén fog kiderülni.

 

KépIgen ám, csak, hogy Kristen Stewart Április 9.-én ünnepelte 20. születésnapját.A színésznő nem akarta egyedül töltni az ünnepet ezért ő is elutazott Budapestre párjához , Robhoz.Így már együtt lehetett látni őket.

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.